Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden Öğrencilerimize Destek

Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlik kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde Merkeze bağlı Kale köyündeki Koçkaya İlkokulundaki 31 öğrenciye kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.

Türk Kızılayı Gümüşhane Şubesinin destekleriyle yapılan yardımla geleceğin teminatı olan çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini aktaran Denetimli Serbestlik Müdür Yardımcısı Fatih Murat, destek veren kurumlara teşekkür etti.

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Denetimli Serbestlik Müdür Yardımcısı Fatih Murat, Denetimli Serbestlik Şefi Gökhan Ellidokuzoğlu, Türk Kızılayı Gümüşhane Şube Başkanı Ömer Nasuhi Akıncı, Kale Koçkaya Okul Müdürü, Öğretmenleri, öğrencileri ve Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz de anlamlı proje için Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teşekkür etti.

12-12-2023 12-12-2023 12-12-2023 12-12-2023 12-12-2023

Kaynak: https://www.gumushane.gen.tr/v2/gumushane/denetimliserbestlikmudurlugundenkoyokulunaanlamlidestekh33912.html

Etiketler :Destek,